bloglovin

bloglovin

Kalender

September 2012
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Recent Comments

Kul med Hästkul!

Hej hej,

Det känns uppåt på ridskolan just nu med många nya elever och flera spännande saker på gång. Vi har sedan höstterminen startade utökat Hästkul med två nya grupper, den senaste gruppen kommer börja om 1,5 vecka och vara på måndagar. För tillfället finns det en plats kvar i den gruppen och de övriga grupperna är fulla, men blir det mer efterfrågan startar vi givetvis en grupp till! :) Två gånger i veckan-gruppen har varit lite segstartad men nu är det fem deltagare med där och plats finns för ytterligare tre. Även höstens nyhet med långritt har blivit uppskattad, till nästa datum i september är det i stort sett fulltecknat, kul! Jag vet inte om jag har skrivit det men Revalia är konstaterat dräktig nu med Top Nordpol, men vi låter henne gå kvar ute hos Gert, tror det är mysigast för henne så. Vi har även fått låna in en d-ponnyvalack från Britt Blomander som heter Orbinsson, en mycket trevlig och supersnäll herre som jag föll pladask för redan första lektionen han var med på :) .

För egen del hade jag en mycket tråkig start på veckan då min Florest skadade sig så illa i hagen att jag blev tvungen att avliva honom på kliniken i måndags. Han var ju långt i från fräsch innan så jag var ganska inställd på att det inte skulle gå att få honom ohalt (har ju opererat bort två lösa benbitar och behandlat x antal gånger utan resultat) men det är ändå väldigt tungt när det väl blir verklighet, usch.

På lördag är det dags för andra omgången av div II-dressyren för häst i Vimmerby och själv ska jag döma i Bratteborg, på söndag har vi pay and jump här på hemmaplan.

Ha en bra helg!

/Camilla

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>