bloglovin

bloglovin

Kalender

September 2012
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Recent Comments

Trenden uppåt fortsätter!

Jaa ni,

Efter flera år där vi stått och trampat lite på stället, trots vår ständiga strävan efter hög kvalité på all verksamhet och en superfin anläggning som vi alltid får så mycket beröm för har vi liksom inte lyckats öka vårt elevantal under de senaste åren. Det har varit samma för de flesta ridskolor runt om i landet, även i de större städerna har man tappat elever. Tills nu! De senaste veckorna har det anmält sig flera nya elever varje vecka och vi har i dagsläget 145 ridande vilket är en ökning på 16% om man jämför med de senaste 3 åren, wow! Plötsligt händer det och ingen är gladare än jag :) .

I lördags var andra omgången av div II-dressyren för häst och TRK´s lag vann!! Nu är det knappt en månad kvar tills nästa omgång, som då avgörs i LA:3, och vi ligger tvåa efter Jönköping. Så nu blir det att lägga manken till för att vinna nästa omgång också och helst även finalen (känn ingen press brudar…) :) .

Pay and jumpen i söndags hade många starter och blev som vanligt lyckat, tack Sanna för att du kämpar på med detta!

Om någon var orolig över vad jag ska ha att rida på nu när Florest är borta och Joy är såld (han åker om troligtvis 1,5 vecka) så har det löst sig på ett fint sätt. Lucy tuffar förstås på enligt plan och i söndags kom ett åttaårigt sto som jag ska ha på utbildning i ett par månader. Nu idag kommer en ponny från en elev och stannar ett par veckor, och om allt går vägen med röntgenbilder etc så kommer min nya stjärna om inte alltför lång tid! Så spännande, jag längtar! Så fort jag fått röntgenbilderna skickade från Holland och min veterinär har tittat på dem (och förhoppningsvis gett klartecken…) så ska ni få veta mer!

Höres!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>