bloglovin

bloglovin

Kalender

November 2012
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Archives

Recent Comments

Ingen ny b-ponny

Hallo,

Nya ponnyn Ludde har skött sig exemplariskt men tyvärr har ägarna ändrat sig och vill ha hem honom igen, så han åker efter lingondressyren på lördag typiskt! :( Wansuela har fortsatt sin igångsättning och ser riktigt fräsch ut, nästa vecka ska vi nog börja rida vanligt på henne! Det är dessutom helt sjukt vad fin hon har blivit i koppen, ingen skulle kunna tro att det är samma häst som skelettet som kom i juni! :)

På lördag har vi klubbdressyr med 17 starter, ganska lagom även om det förstås är roligt med fler.

Vi har planer på att lägga om underlaget och byta sarg i ridhuset på jullovet och jag hoppas verkligen att vi kan få till detta! Så skönt om hoppryttarna äntligen kan få hoppa utan att behöva vara rädda för att halka, och vilket lyft det skulle vara rent utseendemässigt med en ny sarg!

Min nya häst Elector och ridskolans treåring Miss Sofie gör båda framsteg och ligger ganska lika i sin utbildning för tillfället. De blir båda longerade i trav och galopp med sadel och träns och har precis fått börja vänja sig vid inspänningstyglar och att man står på en pall bredvid och gör rörelser och lägger lite vikt i sadeln utan att hänga helt med överkroppen över sadeln. Miss Sofie kommer nog att kunna gå lite snabbare från det här steget till att vi kan börja sitta på henne medan min egen behöver lite mer tid på sig.

I helgen som var var jag i Helsingborg och tävlade, det gick tyvärr inte så bra, årssämsta resultatet närmare bestämt…:( Men så kan det vara, jag ska inte klaga eftersom det här året har varit riktigt bra fram till detta. Det var i alla fall kul att se fina hästar och bra ridning, med tanke på att det var tre Grand Prix-klasser under meetinget så var nivån rätt hög.

Idag har jag gjort en ny film på Lucy om någon vill se: http://www.youtube.com/watch?v=a_s3zTb8yEI&list=UUHue_Il9UrBHemo0yoVAcww&index=1&feature=plcp

Ha en skön helg!

/Camilla

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>