bloglovin

bloglovin

Kalender

January 2013
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Recent Comments

Plusgrader!

Hallå,

Denna vecka njuter vi av plusgrader och tinat underlag i ridhuset, det är härligt!

Jag har precis haft en hopplektion där vi hade med nya b-ponnyn Holly, det var första gången vi testade att hoppa henne och hon skötte sig riktigt bra, helt klart över förväntan! Igår hade vi friluftsdag med 13 ungdomar och i morgon är det dags igen med 16 st lite yngre barn. I morgon har jag dessutom en hel del stallarbete inklusive insläppet av alla 32 hästar och detta ska kombineras med att friluftsbarnen ska rida och underhållas i stalleti stort hela dagen, jag gissar på att det kommer att bli lite rörigt. :)

Nästa helg har vi en foderträff här på TRK och helgen därpå är det dags för pay and jump, och i helgen som var hade jag dressyrkurs med programridning, så nu finns goda chanser att ta sig ur vinterdvalan och komma igång med sin häst! När det gäller pay and jumpen så kommer inte det inte vara möjligt att vara med på lektionshäst denna gång, men vi har tänkt oss en särskild pay and jump för lektionsryttare lite längre fram. Detta för att kunna genomföra banhoppningsträning udner lite lugnare och säkrare former än vad som blir när lektionshästarna ska ut och beblanda sig med privathästar. De blir ju laddade av att bara ledas utomhus bort till framhoppningen eftersom detta inte är något som sker i deras vardag i vanliga fall, och med tanke på att det är många av våra yngre ryttare som vill vara med så känns det bättre om vi kan anpassa oss mer efter deras behov vid ett separat tillfälle.

Trevlig helg!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>