bloglovin

bloglovin

Kalender

December 2012
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Archives

Recent Comments

Bra juljippo!

Hej svejs,

Vilket bra juljippo det blev i lördags, ni som inte var här missade något! :) Det var precis lagom blandning och lagom långa nummer, och i år kunde man sitta uppe i cafterian och ändå höra allting från ridhuset, väldigt proffsigt! Luciatåget var fint och de sjöng riktigt bra i år måste jag säga. Efter det gjorde Helena Kättström och hennes dotter Ella med fjordhingsten Haldol Kry en trevlig sketch/ritt med Snövittema. Sen blev Breez och Paula utnämnda till årets ridskoleponny- och häst. Motiveringen för Breez var att hon är en av våra mest populära ponnyer som kan ridas av alla och hon har parallellt med jobbet på ridskolan tävlats av Emma Ansgariusson under året och vunnit alla sina starter trots sin unga ålder. Paula fick sin utnämning därför att hon alltid är snäll och arbetsglad och dessutom fick följa med Lovisa Karlsson på ridledarutbildningen på Strömsholm i somras och skötte sig mycket bra där. Sen var riddarna fina och duktiga som vanligt, Ann-Karin Bitterlich bjöd på en stilig dressyruppvisning (roligt för publiken att se någon annan än mig!:) ) och shettisracet vanns av Ragnar och Nellie Liljegren efter en duell mot Rasmus och Emma Davidsson, där Rasmus fick det otacksamma ytterspåret, annars är ju han den av shettisarna som är känd för sin snabbhet :) .

Eftersom Wansuela har täcke på sig dygnet runt så är det kanske inte alla som har sett hur fin hon har blivit, så här kommer en bild:

 

 

 

 

 

 

Det var allt för denna gången!

/Camilla

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>