bloglovin

bloglovin

Kalender

August 2012
M T W T F S S
« Jun   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Recent Comments

Då var vi igång!

Terminens andra vecka rullar igång och det känns ganska bra. Första veckan är alltid lite avslagen, många tror att vi börjar samma vecka som skolan men vi smygstartar ju en vecka innan. Hästarna är fortfarande sommartjocka men ändå helt okej och Pilot har nu kommit tillbaka.

I helgen hade vi dressyrtävlingar, ponny med div III på lördagen och häst med div II på söndagen. Jag har varit tävlingsledare och dömt fyra av klasserna, samt varit lagledare till lagen. Det har gått bra på det stora hela, ponnylaget vann, Emma Ansgariusson vann LC och Wilma Wigren var tvåa. På hästsidan var konkurrensen bland lagen ganska tuff men laget kom trea av sju så ändå helt ok, och Malin Lindh vann individuellt på Celine i LB:3 och Ann-Karin Bitterlich vann Msv C på Uro. Riktigt bra helg för TRK med andra ord!! (Och för mina elever, förutom Emma, Wilma och Malin från TRK så vann en Grännaelev FEI´s inledande på lördagen och Alicia var placerad både på lördagen med en ny ponnystjärna och på söndagen med sin stora häst).

Nu i helgen anordnar vi Barnens dag, på söndag närmare bestämt mellan kl 14.00 och 16.00. Då riktar vi oss främst till barnfamiljer och hoppas att många vill komma hit och rida lite på ponnyridning, prova på-lektion, göra ansiktsmålning, klappa på alla möjliga djur i vårt mini-zoo och fika i cafeterian förstås. Så tipsa gärna om ni känner några barnfamiljer som kan tänkas vara intresserade!

Jag tävlade på Öland förra helgen och det gick riktigt bra, 65,3% i St Georges och 0,3% från placering och 64,1% i Intermediaire I-debuten, helt okej, särskilt med tanke att det var väldigt många bra ryttare och hästar med, i Inter I var det inte mindre än tre godkända hingstar med så det kändes helt ok att bli slagen av dessa :) . Nu på söndag åker jag inte så långt, Heda Ridklubb utanför Linköping har en nationell St Georges och efter det blir det ingen tävling förrän i slutet på september.

Höres!

/C

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>