bloglovin

bloglovin

Kalender

August 2012
M T W T F S S
« Jun   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Recent Comments

Terminsstarten närmar sig

Hej!

Hoppas alla haft en bra sommar. Vädret kunde verkligen ha varit roligare men sommar är ju ändå sommar, det är rätt nice. Jag har kanske inte varit så mycket ledig som man bör när man har semester men jag ska nog orka hålla igång hela hösten ändå :) . Terminen startar nästa vecka och de flesta ridgrupperna ligger som förut, men någon har försvunnit och någon har tillkommit. Schemat är strax klart! Lektionshästarna är fetare än någonsin så de kan nog inte klaga. Tyvärr kom Lafira in med en rejäl svullnad över griffelbenet förra veckan, men när jag tittade på henne idag så var svullnaden nästan helt borta och hon är ohalt så det kanske inte var så illa som det först verkade. Wansuela är dock halt, på ett bakben, och jag har ingen aning om vad det kan bero på, tråkigt! Annars är hästarna fräscha och vi började sätta igång dem förra veckan och fortsätter även denna vecka.

Nytt i stallet är att varje häst ska få en egen ryktpåse med egna borstar som kommer hänga utanför spiltan/boxen. Bra både ur smittsynpunkt och för ordningens skull!

För egen del så har jag trimmat på med Lucy hela sommaren och förra veckan var jag hos Ebba och tränade och i helgen åker jag till Öland och tävlar, St Georges och Intermediaire I.

Ses och hörs!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>