bloglovin

bloglovin

Kalender

June 2012
M T W T F S S
« May   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archives

Recent Comments

Läger!

Fullt ös medvetslös skulle jag vilja säga… Som alltid när vi ha ridläger så är det lite kaosartat men också väldigt roligt! Förra veckan hade vi ett förmiddagsläger med 27 barn, det kräver en del organisation men faktum är att det flöt på riktigt bra och alla barn verkade ha superkul. Denna vecka har vi förmiddagsläger med “bara” 23 barn och även ett hoppläger på eftermiddagen med 12 deltagare. Just idag har hopplägret byggt terränghinder i en av hagarna och tränat på att hoppa dessa och även på att ta sig över ett dike, det blev ett varierat resultat kan jag säga:). Bäst av lektionshästarna var Russi, Arona och Lafira, de var riktigt fina och såg ut som fälttävlanshästar!

 Hästarna får jobba ganska maxat dessa lägerveckor med 3 lektioner om dagen, men snart får de ju semester. Den nya hästen trampade ju av sig en sko första dagen som jag skrev om, och hon lyckades ha sönder hoven såpass att hon fortfarande har ont i hoven och har inte kunnat jobba någonting alls hittills…

Revalia ska bli mamma (förhoppningsvis)! Hon är just nu hos Gert Monell och har seminerats med en ridponnyhingst som heter Top Nordpol och är en hopphingst, ni kan läsa mer om honom på Hästaks hemsida. Sen får vi se om vi har möjlighet att behålla avkomman och fostra och utbilda den som en ny ridskolestjärna, förhoppningsvis lika fantastisk som Revalia :) .

Paula har fått åka iväg på äventyr, hon är nämligen med Lovisa Karlsson på ridledarkursen på Strömsholm. Passar bra eftersom hon helst inte ska ställas av med sin spatt. Hoppas det går bra för både henne och Lovisa och att de kommer hem med massa inspiration och ny kunskap.

Ursäkta förresten att det tagit tid sen förra inlägget, men jag har haft problem med datorn, den har fått åka på en liten vistelse hos DK-butiken och kommit tillbaka som ny (eller ja, i alla fall fungerande:) )

Ha det gött!:)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>