bloglovin

bloglovin

Kalender

October 2012
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Recent Comments

Ny resa till Skåne…

Tjoho,

Jag skrev sist att Tryton skötte sig utmärkt de första dagarna men redan på dag nr 3 bockade han av en liten ryttare och efter det har det blivit ytterligare två avramlingar, så nästa vecka får han åka tillbaka till sin ägare. Men jag är lika glad för det för igår fick jag erbjudande om att få låna en helt underbar b-ponny på prov och om det funkar bra så kan vi få honom en längre tid och kanske t o m få köpa framöver. Jag har haft privatlektion för den här ponnyn vid ett par tillfällen och bara älskar honom, så det kommer bli super att ha honom här och ni kommer också att älska honom! :)

Och nu har jag hämtat hem vårt nya hästprojekt som vi köpt in till ridskolan, en treåring e De la Gardie-Alpen Fürst som kommer direkt från uppfödaren och tanken är att årseleverna ska ha henne som sitt projekt och med min handledning få rida in henne. Passar hon in i verksamheten kommer hon att få fortsätta att arbeta som ridskolehäst, annars får vi sälja henne när hon är inriden och grundutbildad.

Och även min nya stjärna har nu kommit från Holland! En alldeles kolsvart treåring e Ampere-Metall (ni som hänger med i dressyraveln fattar att det är lite topnotch just nu med den härstamningen :) ). Han är helt grön, det går inte ens att borsta på honom, men herregud vad han rör sig! Jag är väldigt, väldigt glad över denna häst!!

På lördag har vi klubbdressyr men jag ska i stället för att döma åka med div II-laget till Eksjö och peppa dem eftersom jag är lagledare och de ska rida final.

Trevlig helg!

/C

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>