bloglovin

bloglovin

Kalender

April 2011
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archives

Recent Comments

Vilken påsk!

Hej,

Vilken påsk vi har haft! Helt otroligt!
Tjejerna i u-sek har varit hårt arbetande som vanligt med övernattning i torsdags och genrep inför 1 maj igår, så duktiga.

Aliz har nu gått sin första lektion, och tack vare att det var duktiga Lovisa som satt på så gick det bra. Hon är snäll men inte speciellt lättriden. Jag longerade henne i torsdags och hon blev riktigt fin när hon slappnade av och blev ordentligt låg i formen, men jag är skeptisk till galoppen, den är extremt stor och inte särskilt bärig alls. Vi får se, nu finns det ändå inget hemma på Visingsö att byta till, de får hem de hästar som varit uthyrda under året i början på juni.

Pilot har idag åkt hem till sin ägare Ingela. Han har ju varit halt fram och tillbaka under hela våren, trots att de inte kunde hitta något fel på honom på kliniken i Mantorp när Ingela var där med honom. Hur som helst fungerar det inte när han blir stående flera veckor eftersom han blir så galet pigg när han börjar gå igen, han mår nog bäst av att jobba lite lagom men varje dag.

Min elev Alicia i Gränna har varit i Skåne och tävlat två helger i rad och vunnit i stort sett alla klasser hon ställt upp i med sin Paulo Pan, så nu har hon kommit med ponnylandslagets spetstrupp! :)

Hoppas vi ses här på söndag när u-sek anordnar sin vårfest!

/Camilla

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>