bloglovin

bloglovin

Kalender

December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Recent Comments

Juljippot överstökat

Hej,

Juljippot i lördags gick bra. Lite strul med ljudet i början men efter det flöt allt på bra. Jag red Sebbes Ludde i kadriljen och det gick bra för oss alla trots att vi bara hann träna en enda gång med rätt hästar. Sen var det Anns änglar, dvs fyra av Anns elever som gjorde en caprilli på våra söta shettisar utklädda till änglar (Ann hade gjort jättefina vingar så de såg verkligen äkta ut :) ), Efter det var det familjefight mellan fam Holgersson och fam Kättström, de båda familjerna fick göra två grenar var, den ena var agility med hund och den andra agility med häst, jag missade tyvärr detta men jag tycker att idén är riktigt bra och hoppas vi kan vidareutveckla till nästa år. Efter pausen gick Ronja och Ida T in och gjorde en parodi på mig och Ann som innehöll en del väldigt roliga kommentarer, bl a så red Ronja runt på en sparkande och allmänt istadig Celin som skulle föreställa Zandra och utbrister “Det här känns ju jättebra, jag tror jag satsar på Falsterbo nästa år igen!” :) . Ida T gestaltade som sagt Ann och hade tagit fasta på hennes gedigna säkerhetstänkande och sa åt Jannika som var med i sketchen att sätta på sig hjälm när hon höll på i stallet eftersom det kan komma meteorer… :) Efter sketchen var det dags för Ann och mig att visa upp oss i verkligheten, jag red lite dressyr på Lucy och Ann hoppade Watch Me. Sen var det höjdhoppningsduell mellan Nina P på Simpson och Malin Burenby på Robina, Nina vann på imponerande 1,60! Därefter återstod bara luciatåget och det var riktigt bra i år, väldigt fint! I pauserna som blev när det byggdes fram hinder och dyl fick några av våra medlemmar motta utmärkelser, bl a fick Per Tidman ta emot pris för “årets eldsjäl”, Birgitta Leijon för årets tomtemor och Elina Kajander blev utsedd av styrelsen för att hon lägger så mkt tid på klubben och hjälper till med precis allt. Jag och Ann fick också pris, Ann för sitt goda säkerhetstänkande och jag för årets prestation.

Snart är det bara en vecka kvar till ridskolans jullov. Skönt att få ett litet break från de sena kvällarna och ladda om batterierna inför vårterminen.

Hörs!

/C

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>