bloglovin

bloglovin

Kalender

December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Recent Comments

Körig vecka har börjat

Hej hej!

Hoppas helgen har varit till belåtenhet! Min helg har varit intensiv men väldigt rolig. I fredags kväll var världens bästa Sebbe och Jimmy här och gjorde en ideell insats för vårt ridhusunderlag, dom kämpade till klockan ett på natten och det blev mycket bättre (känns inte längre som att man rider i uppförs- och nedförsbackar hela tiden vilket är skönt att slippa….) men för att få det helt bra så måste det göras om från grunden, det får vi ta nästa år. Nu är det tillräckligt bra för att lägga på spån och det kommer att ske innan fredag. Spånet anlände i dag och ligger utanför ridhuset och doftar underbart gott. Det ska bli så mysigt när det är på plats! I lördags drog jag till Ängelholm med min kompis Malin efter kadriljträning och privatlektioner på morgonen, och vi roade oss ordentligt med våra vänner därifrån (jag var även på mitt livs första hockeymatch vilket är lite pinsamt när man har en bror som spelat hockey i typ 15 år…). Söndagen ägnades åt bilkörning från Skåne och jobb på kvällen.

Lancome gick inte igenom besiktningen den här gången heller. Hon antas ha vrickat sig i hagen och ska vila i fyra veckor. Vi får se hur vi gör med henne, har vi inte hittat någon lika bra häst när hon ska besiktas igen så köper vi henne då om hon går igenom. Det är ju ändå jul och allt sånt nu så jag kommer nog inte ha tid att leta så mycket efter någon annan häst.

I morgon ska jag och övriga personalen till Ekliden på jullunch, nice! :) Men för övrigt så blir det till att ligga i, vårterminens fakturor ska ut denna vecka med tillhörande utskick såsom vårens planering och cafeteriajour etc.

Hörs!

/C

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>