bloglovin

bloglovin

Kalender

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Recent Comments

Redan onsdag!

Hallå,

Måndag och tisdag bara flög iväg, redan onsdag…

Enoc åkte ju som planerat i fredags, det kändes lite sorgligt, men men… Jag hoppas dom blir nöjda med honom. Det som nästan stör mig mest är att när vi äntligen hade en riktigt fin och välriden häst så säljer vi honom… Men jag lovar, ge mig ett år till så ska alla våra stora hästar vara i klass med Enoc! Hästen jag provade förra veckan kommer att bli en god ersättare om den går igenom besiktningen (besiktas imorgon torsdag och om det funkar för ägarna så åker jag och hämtar den på fredag tror jag).

Jag red lite på Heartbreaker i fredags och det gick bra, himla trevlig häst. Men hon behöver lite mer jobb så hon blir starkare i sin bakdel och kan lätta i framdelen, jag blir lite orolig för hållbarheten i hennes framben om hon fortsätter i den formen hon går i nu. Arona har varit lite upp och ner under de första veckorna hon varit här, men igår gick hon så himla fint med Ida T på lektionen så jag känner att hon ska få lite mer tid och ridning, jag gillar verkligen modellen på henne och jag hade en riktigt bra känsla när jag provred henne.

Nu ska vi ha möte om juljippot, dags att sätta lite fart! :)

/C

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>