bloglovin

bloglovin

Kalender

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Recent Comments

Wohoo!

Hej!

Vilken härlig dag det är! Till att börja med så har Enoc besiktats om idag och gick igenom, så han åker till sin nya ägare senare denna vecka. Jag ska åka och titta på en ny häst redan denna vecka och se om det är nåt som kan passa oss, tror jag åker på onsdag. Vidare så är våra hästar friska igen så alla kan andas ut, det rörde sig som vi trodde bara om en förkylning. Men jag måste säga att jag blir trött på alla rykten, jag har fått höra från flera håll om att folk sprider ut att vi har kvarka. Mm eller hur, två hästar med feber och inga andra symptom har ju väldigt stora likheter med kvarka…not. Ja ja, det är ju så vi människor funkar så det är väl inte så mkt att göra åt men jag kan här på bloggen dementera dessa rykten fullständigt! Och en tredje faktor som bidrar till mitt goda humör idag är att vi har fått ett bidrag från Idrottslyftet beviljat så för tillfället är vår ekonomi defintivt på bättringsvägen. En fjärde trevlig nyhet är att vi kommer göra i ordning underlaget i ridhuset inom kort och lägga in spån, ska bli så härligt med ljust och väldoftande spån i stället för denna mörka tråkiga sand, dessutom så blir ju svikten i underlaget en helt annan. Viktigt bara att det inte blir för mycket så att det i stället blir djupt, det är det absolut sämsta för hästarna.

Jag fick till slut iväg en motivering varför vi borde bli Årets Sjöhagen Wear Ridklubb 2010, den blev så här: (observera att det är ett rim :) )

På Tranås Ridklubb kämpar vi alla på, både stad och ridklubb är ganska små

Vår förening fina traditoner och anor har,                                                                                                           från dressyrgymnasiet på 90-talet finns spår kvar                                                                                       Minna Telde, Patrik Kittel och Mattias Jansson, alla har de gått här,                                                          att säga att det går bra för dessa nu känns ganska fair                                                                                           

Vår tävlingssektion är liten men naggande god, för större tävlingar krävs bara lite mod

Efter varje tävling vi så mycket beröm får, vem vet, snart kanske vi som arrangör för SM står

Ett litet gäng jobbar med dessa tävlingar så hårt, med ett litet bidrag skulle inget kännas svårt

Bra va? :) Jag är rätt nöjd i af…

Just det, jag dömde klubbtävlingen i lördags och det gick riktigt bra. Vi hade ju med nyheten att man kunde rida kyr (jag vet att det inte stavas så men jag fattar inte hur man får man fram ett tyskt u…), tyvärr var det bara Ella Råhlén som vågade sig på detta men det var riktigt kul så jag hoppas verkligen att fler tar chansen nästa gång!

Hörs!

/C

1 comment to Wohoo!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>