bloglovin

bloglovin

Kalender

December 2012
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Archives

Recent Comments

Hej vinter!

Hej i kylan!

Då har man fått känna på det riktiga vinterlivet några dagar… Men det är så härligt när hästarna är rena när man tar in dem från hagen, det är verkligen en sak som väger upp ganska mycket tycker jag. Dessutom tycker jag att man lär sig med åren hur man ska klä sig för att hålla värmen alla timmar i ridhuset, och det viktigaste av allt; att det inte går att rida och bli varm och direkt efter det gå och ställa sig och ha lektioner i kylan, då är det helt kört.

Wansuela har nu börjat gå med på lektion och det går riktigt bra måste jag säga! Så kul att äntligen kunna använda henne. När det gäller treåringarna så hade jag fel faktiskt, det är nu min Elector som har kommit lite längre när det gäller inridningen och Sofie som är lite för okoncentrerad för att komma framåt i utveckligen just nu. Hon är verkligen inte rädd för det vi gör med henne men hon har fullt upp med att lyssna på allt som händer runt omkring (även när det inte händer ett dugg… :) ).

I lördags hade vi hoppträning för Tord Westergren för första gången, och vad jag har hört så var alla väldigt nöjda och jag har frågat honom om han kan tänka sig att fortsätta komma hit, hoppas det!

Hoppas vi ses på juljippot på lördag!! :)

/Camilla

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>